Waarom kiezen voor  auto-base?

Kom langs

Wij van Auto-Base in Roosendaal zijn overtuigd van onze scherpste prijzen voor jonge auto’s. Dagelijks komen er mensen van heinde en ver om hun goedkope jonge auto te kopen. Wij hebben veel voornamelijk Duitse merkauto’s voor een lagere prijs dan elders. Onze inkopers weten door grote aantallen te kopen de beste prijs te krijgen en die korting profiteer jij van. Onze auto’s zitten bijna allemaal nog in de fabrieksgarantie en hebben nooit meer dan 15.000 km op de teller staan. Vaak zijn ze nog geen jaar oud en kosten bij ons dan vaak 15/ 20% minder dan de nieuwprijs.

Onze klanten komen uit heel Nederland en Belgie om te profiteren van service, prijs en kwaliteit van onze medewerkers en auto’s. En dat doen ze niet voor niks. Wij hebben minstens 65 auto’s van verschillende merken uit voorraad leverbaar zoals Mercedes, Fiat, BMW en Audi. Wil je een proefrit maken dan is dat uiteraard geen probleem.

Bij ons kun je alles in eens regelen, je verzekering, overschrijven van je auto, bij inruil krijg je gelijk een vrijwaring of laat je financiering door ons regelen. Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor en denkt u meer tijd nodig te hebben om te beslissen kunnen we je voorkeur 24 uur gratis reserveren.

Dus wil je meer auto voor minder geld dan zien we je graag in onze showroom in Roosendaal